Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

     ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

                 ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Συμμετέχετε στη συνεχή καινοτομία και τους υψηλής ποιότητας μολύβδους στο φωτεινό μέλλον.

Η Co. ίνας υάλου Jiangnan Changshu, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους επαγγελματικούς κατασκευαστές και τους εξαγωγείς των σύνθετων και θερμικών υλικών αντίστασης φίμπεργκλας στην Κίνα. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1956 και βρίσκεται στη διάσημη κινεζική πολιτιστική και ιστορική πόλη – Changshu. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν μια συνολική έκταση περισσότερων από 70.000 τετραγωνικών μέτρων. Είναι μόνο 80km από το λιμένα της Σαγκάη και 200km από το λιμένα Ningbo. Η ανώτερη θέση το κάνει να αποληφθεί ένα ευχάριστο κλίμα όλο το χρόνο και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις μεταφορών, όπως από την εθνική οδό κατά μήκος του ποταμού Yangtze, την εθνική οδό Sujiahang, και το λιμένα Changshu.

Προς το παρόν, έχουμε υιοθετήσει προηγμένη μεγάλο rapier υφαίνοντας μηχανή, τρεις μηχανές νημάτων συστροφής που εξοπλίζονται με τους μεταβλητούς ελεγκτές μονάδων συχνότητας, και τον εξοπλισμό επιστρώματος δύο-μετρητής-πλάτους για να εξασφαλίσουν τον κορυφαίο προμηθευτή αγορά με την ισχυρή παραγωγή και την εξασφαλισμένη ποιότητα. Το Jiangnan παράγει πάνω από 8.000 τόνους του νήματος φίμπεργκλας, αλκαλικός-ανθεκτικό πλέγμα φίμπεργκλας τετραγωνικών μέτρων 50 εκατομμυρίων, 2,4 εκατομμύριο κομμάτια των καλυμμάτων πυρκαγιάς, 10 εκατομμύριο μέτρα του υφάσματος φίμπεργκλας με τη σιλικόνη, το πολυουρεθάνιο, το ακρυλικό, επίστρωμα EPDM, και τον τετραγωνικός-μετρητή 8 εκατομμυρίων του υφάσματος που χρησιμοποιείται στην ηλεκτρονική βιομηχανία και αλεξίπυρο. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα της κατασκευής, της μεταφοράς, της ηλεκτρικής ενέργειας, του υλικού μόνωσης, της παραγωγής αιολικής ενέργειας, και των κουρτινών καπνού.

Επιπλέον, η παραγωγή και η ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας έχουν περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας ανάπτυξης και έρευνας στα διάφορα προϊόντα φίμπεργκλας. Εν τω μεταξύ, Jiangnan έχει το εργαστήριο πυρκαγιά-δοκιμής του, σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα γενικά πρότυπα πυρκαγιάς. Έχουμε τη στερεότυπη και εκτενή συνεργασία με τις κόσμος-οδηγώντας εξεταστικές οργανώσεις. Έχουμε επίσης το υποκατάστημα πρώτης ύλης νημάτων φίμπεργκλάς μας στη Co. Shandong - ίνας υάλου Shandong Jinming, ΕΠΕ. Επιπλέον, Jiangnan έχει μια επένδυση και τη ικανότητα παραγωγής Ε&Α για τα συνδυασμένα υφάσματα φίμπεργκλας και τα ειδικά υφάσματα ίνας υάλου.

Το Jiangnan και τα προϊόντα του έχουν πιστοποιηθεί από τους διάφορους οργανισμούς και τις οργανώσεις πιστοποίησης με διάφορες πιστοποιήσεις όπως ISO9001: 2015 ποιοτικά συστήματα, ISO14001: 2014 περιβαλλοντικά συστήματα, BSI Kitemark, LPCB, TUV, αυστραλιανό QAS, και άλλα πιστοποιητικά. Το Jiangnan έχει τους συνεταιριστικούς συνεργάτες σε διάφορες χώρες όπως την Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, τη Μέση Ανατολή, και άλλες χώρες.

Το Jiangnan θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες να είναι ο ηγέτης με τον ανταγωνισμό και τη δημιουργικότητα στις σφαιρικές βιομηχανίες που εδρεύουν στις εταιρικές τιμές πυρήνων «ανώτερης ποιότητάς μας, υψηλή ακεραιότητα, συνεχής καινοτομία»!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2018

Η επιχείρηση άρχισε την παραγωγή του καλύμματος πυρκαγιάς ίνας υάλου LPCB μέσω της επιχείρησης LPCB.


2016

Η επιχείρηση κέρδισε τον τίτλο της «υψηλής τεχνολογίας Enterprise Jiangsu


2013

Εγχώρια αγορά ξεκινήματος για τις μονάδες λουτρών


2012

Το παλαιό factore κινήθηκε εξ ολοκλήρου


2009

Η επιχείρηση απονεμήθηκε ως «επιχείρηση να τιμήσει Contracts& κρατώντας την υπόσχεση Jiangsu Provice»


2007

Η επιχείρηση κέρδισε τον τίτλο της «hign-τεχνολογίας Enterprise Jiangsu


2007

Η επιχείρηση αρχίζει στην παραγωγή εγκεκριμένου καλύμματος πυρκαγιάς ίνας υάλου του TUV


2006 

Το νέο κτήριο εργοστασίων της επιχείρησης τίθεται στη χρήση


2006

Η επιχείρηση αρχίζει στην παραγωγή εγκεκριμένου καλύμματος πυρκαγιάς ίνας υάλου του BSI


2004

Η επιχείρηση πέρασε ISO14001: πιστοποίηση συστημάτων του 2004 περιβαλλοντική


2002

Η λαμβανόμενη επιχείρηση " αξιολόγηση φερεγγυότητας Αντιαεροπορικού Πυροβολικού»


1999

Το περασμένο επιχείρηση ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 1994


1998

Η επιχείρηση αρχίζει την παραγωγή της πυρκαγιάς γενικό QAS Αυστραλία γυαλιού ινών μέσω της αυστραλιανής ποιοτικής πιστοποίησης


1997

Η επιχείρηση άρχισε στο πλέγμα γυαλιού producefiber


1992

«Εργοστάσιο προϊόντων ίνας υάλου πόλεων Changshu» και «εμπορική Co. του Μακάου Jinquanhua, ΕΠΕ: κοινοπραξία που καθιερώνει

«Co. ίνας υάλου Changshu Jiangnan, ΕΠΕ»


1984

Οι οθόνες φίμπεργκλας κέρδισαν το tittle των υψηλής ποιότητας προϊόντων


1982

Μόνος-παραγωγή του νήματος ίνας υάλου


1976

Δοκιμαστική επιτυχία οθόνης φίμπεργκλας


1972

Παραγωγή των προϊόντων φίμπεργκλας


1956

«Το εργοστάσιο προϊόντων ίνας υάλου πόλεων Changshu» καθιερώθηκε

Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Άλλα

Μάρκες : Jiangnan

Αριθμός Υπαλλήλων : 250~300

Ετήσιες πωλήσεις : 180million-200million

Ιδρύθηκε Έτος : 1956

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Πιστοποιήσεις