Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι αληθινά εμπιστευμένοι συνεργάτες. Έχουν τη συμπαθητική τιμή με να ικανοποιήσουν την ποιότητα. Είναι επαγγελματικοί στα υψηλής θερμοκρασίας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και μπορούν να μου δώσουν καλύτερα τις συμβουλές για το πρόγραμμά μου

—— Michael

Έχουμε συνεργαστεί με Jiangnan για τα καλύμματα πυρκαγιάς για περισσότερο από 10 έτη, και κρατούν πάντα τον ποιοτικό σταύλο. Αντιμετώπισαν το κάθε αίτημά μας σοβαρά. Εν γένει ήταν μια ευχαρίστηση εργαζόμενος με τους.

—— UTC

Είμαι Online Chat Now
Ε & Α
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Η Co. ίνας υάλου Jiangnan Changshu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1956. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν μια συνολική έκταση 70.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει πάνω από 600 προσωπικό, του οποίου πάνω από 100 είναι επαγγελματικοί τεχνικοί. Η επιχείρηση είναι πλούσια σε τεχνολογικούς πόρους, με τον πλήρεις εξοπλισμό και τη γραμμή παραγωγής από σύρετε benching στην μετα-ύφανση της επεξεργασίας. Ετησίως, η επιχείρηση παράγει πάνω από 3.000 τόνους του νήματος φίμπεργκλας, πάνω από 1,5 εκατομμύριο μονάδες του καλύμματος πυρκαγιάς, πάνω από 1,6 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του σιλικόνη-λαστιχένιου ντυμένου υφάσματος φίμπεργκλας, viton-ντυμένο ύφασμα φίμπεργκλας, EPDM-ντυμένο ύφασμα γυαλιού, κάλυψη 1.000 τόνοι προϊόντων FRP, πάνω από 30 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του υφάσματος πλέγματος και του υφάσματος φίμπεργκλας, πάνω από τοίχων φίμπεργκλας τετραγωνικών μέτρων 10 εκατομμυρίων.

   

  Η επιχείρηση έχει εμμείνει στο ρητό «ποιότητάς της πρώτα, γόητρο πρώτα, και προσπαθεί για την ύπαρξη το καλύτερο» και χρήσεις αυτό το ρητό ως καθοδηγώντας ποιοτική αρχή της. Η επιχείρηση και τα προϊόντα της έχουν αναγνωριστεί από τους διάφορους οργανισμούς και τις οργανώσεις με τέτοια πιστοποιητικά όπως IS09001: ποιοτικό σύστημα του 2008, IS014001: περιβαλλοντικό σύστημα του 2004, πιστοποιητικό BSI Kitemark, πιστοποιητικό LPCB, γερμανικό TUV πιστοποιητικό, και πιστοποιητικό της Αυστραλίας QAS. Άνω των 80% των προϊόντων εξ:άγω στις ασιατικές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και νοτιοανατολικού σημείου.

   

  Στριμμένη υψηλή ταχύτητα μηχανή νημάτων φίμπεργκλας

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Ακτινοβολώντας μηχανή

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Υφαίνοντας μηχανή υψηλής ταχύτητας

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Γραμμή παραγωγής επιστρώματος

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Μηχανή λαστιχένιου επιστρώματος σιλικόνης

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  Σχισμή της μηχανής

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

  Σχισμή της μηχανής

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

   

   

   

 • OEM / ODM

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

   

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Η ομάδα μας παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου έχει περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας ανάπτυξης και έρευνας στα διάφορα προϊόντα φίμπεργκλας. Εν τω μεταξύ, Jiangnan έχει το εργαστήριο πυρκαγιά-δοκιμής του, σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα γενικά πρότυπα πυρκαγιάς. Έχουμε τη στερεότυπη και εκτενή συνεργασία με τις παγκόσμιες κορυφαίες εξεταστικές οργανώσεις. Έχουμε επίσης το υποκατάστημα πρώτης ύλης νημάτων φίμπεργκλάς μας στη Co. Shandong - ίνας υάλου Shandong Jinming, ΕΠΕ. Επιπλέον, Jiangnan έχει την επένδυση Ε&Α και τη ικανότητα παραγωγής για τα συνδυασμένα υφάσματα φίμπεργκλας και τα ειδικά υφάσματα ίνας υάλου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Angelo Cheng

Τηλ.:: 86 13776220396

Φαξ: 86-512-52565400

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)